
For food lovers

Rosmarino pizza dej
"Din pizza er så fordøjelig."
Som om det var stor ros. Men det er! Det betyder, at din dej er så færdiggæret, at du kan spise masser af pizza uden at føle dig oppustet eller tynget. Det lyder måske mærkeligt, men fuldt fermenteret dej er på en måde "forfordøjet" af gæren og bakterierne, hvilket gør det lettere for vores egne fordøjelsessystem.

5 Stagioni mel
Den napolitanske pizza er oprindelsen til alle pizzaer, den er den mest berømte og den ældste, den blev født som navnet antyder i Napoli i Italien. Dens hemmelighed ligger i dens dej, det er en dej, der tilsættes meget lidt gær for at holde den tynd, en klassiker.
5 Stagioni tilbyder dig det ideelle mel, det er et særligt blødt blødt blødt hvedemel, det er på den officielle liste over godkendte leverandører af "associazione verace pizza napoletana".

Pasta Fresca
Pasta mel og æg.

Rosmarino
Vi vælger vores leverandører nøje, da v i mener at god kvalitet af råvarer er lig med et godt måltid.

Toscansk salami
Det magre kød, der er fremstillet af grisen lår og skuldre, håndarbejdes med en kniv og blandes efterfølgende med fedt, som er reduceret til terninger, der er opnået fra dyrets ryg.
Denne salami har et særligt aspekt på grund af det groft hakkede fedt, mens den er rig og meget aromatisk.

Nduja
Nduja er en typisk Calabrese smørbar salami med grisekød og chili peber. Den har en blød struktur som gør den smørbar.

Parmaskinke DOP
14 / 24 måneder
De strengt og omhyggeligt udvalgte italienske griselår behandles kun med havsalt i nøjagtige mængder for at sikre den umiskendelige sødme af den rå skinke. Efter 14 måneders naturlig krydderi med direkte eksponering for luft bliver skinken et produkt af ubestridt kvalitet og uendelig smag.

Salami Ventricina
Dette typiske Kalabrianske produkt er produceret med kød af gris af høj kvalitet, som har en fedtprocent på 80. Det skæres med en knivspids for at danne uregelmæssige tern for derefter at modne med generøs brug af hakket sød rød peber og en lille mængde af chili og fennikel. Efter 48 timers hvile stoppes farsen i en tarm og modnes i over 6 uger. Farven er lys rød, mens smagen forbliver sød, selvom den behagelige krydrede note er tydelig.

Røget Pancetta
Pancetta er modnet kød, der er tilberedt med boven. Efter trimning kommer krydderifasen, som varer i gennemsnit 50-60 dage. Her drysses kødet med salt, aromaer, krydderier og sort peber. Endelig sættes kødet i ovnen, hvor der ryges med skov enebær for at give en særlig aroma til produktet.

Kogt skinke Rosafino
Den kogte skinke er opnået ved at skinken er forarbejdet (affedtet, udbenet, masseret og til sidst dampet). Der benyttes kun friske skinker.

Bresaola
Fremstillet af fine stykker oksekød, der er forarbejdet med salt og naturlige smagsstoffer. Breseola modnes i mindst 28 dage under betingelser af fugtighed og kontrolleret temperatur. Den har en ensartet rød farve med mørkere kanter, kødet er fast og elastisk, duften er delikat og smagen er behagelig og velsmagende.

Parmigiano Reggiano DOP
At være det ubestridte symbol for Made i Italien respekterer dette produkt fuldt ud den restriktive lovgivning på etiketten. Det er en hård DOP ost, som er produceret med rå komælk og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Osten er desuden delvist skummet. Produktionsområdet omfatter provinserne Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (til venstre for floden Reno) og Mantova (syd for floden Po).

Mozzarella Santa Bianca
Det er en dej af mozzarella og smeltet ost, blød og spundet ostemasse. Vendt i bøffelsmør.

Artiskok - Artiskokcreme
Artiskokker er friske forarbejdet. De er nøje udvalgt efter størrelse og let blancheret for at bevare duften. De rengøres og grilles for at give en stærk smag.

Us pulled beef
Vores hjemmelavet pulled beef er lavet af amerikansk oksecuvette. Det saftige kød steges med krydderier
i vores stenovn i 18 timer.
Resultatet er velsmagende og utrolig mørt.

Oksekød
Rio Lucia Black Angus er 100% græsfodret oksekød af højeste kvalitet fra den frodige pampas omkring floden, Rio Santa Lucia, i Uruguay. Kvæget opdrættes i idylliske omgivelser på store grønne marker i harmoni med naturen og med adgang til masser af frisk, grønt græs og klart rent vand fra floden. Ca. 300 stk. kvæg græsser sammen og slagtes, når de har den rette størrelse. Kødet kendetegnes ved sin ekstremt høje kvalitet, fine marmorering og et stort hvidt fedtlag. Rio Lucia Black Angus er saftigt og mørt med en fantastisk smag.